Nieuwe voorzitter

Na zich ruim 10 jaar met hart en ziel voor Up with Down te hebben ingezet, treedt Bert Westerveld vanaf augustus 2010 terug als voorzitter.

Na zich ruim tien jaar met hart en ziel voor Up with Down te hebben ingezet, heeft onze voorzitter en medeoprichter Bert Westerveld afscheid van ons genomen. Helaas hebben gezondheidsoverwegingen meegespeeld bij het nemen van deze beslissing. We willen Bert bedanken voor zijn jarenlange toewijding en wensen hem alle geluk, gezondheid en voorspoed voor de toekomst.

Bert, bedankt !

Inmiddels hebben we iemand gevonden die de voorzittershamer van Bert over wil nemen. Zijn naam is Joris van der Hoeven, 30 jaar oud en vader van Esmee van 2,5 met Down. In april 2011 wordt Esmee grote zus, dan komt er nog een broertje of zusje bij.

In het dagelijks leven is Joris IT-consultant. Eén van zijn eerste acties is dan ook het opzetten van een nieuwe website voor UwD, welke begin 2011 in de lucht zal gaan. Welkom, Joris !

<< Terug naar overzicht

Steun ons

 

Nieuws


Ladies' Circle 56 Utrecht steunt Up with Down


Ook dit jaar zamelen de dames van Ladies’ Circle 56 Utrecht-Utrechtse Heuvelrug weer geld in voor het goede doel, door het organiseren van een wijnactie.
Lees meer >>

Nieuwsbrief december 2010


De nieuwsbrief van december 2010 staat nu online.
Lees meer >>