Wie we zijn

De Stichting Up with Down bestaat momenteel uit drie leden, die gezamenlijk het bestuur vormen. Alle leden van het bestuur zetten zich geheel belangeloos in om de doelstellingen van de stichting te realiseren.

Joris van der Hoeven

Joris van der Hoeven
Voorzitter

Joris is in augustus 2010 toegetreden tot het bestuur van de stichting, nadat hij voor een fondsenwervingsactie op zoek was gegaan naar een goed doel dat hem persoonlijk aansprak. Toen bleek dat men op zoek was naar een nieuwe voorzitter was de stap snel gezet.

Als vader van een dochter met het Syndroom van Down voelt hij zich sterk verbonden met de doelgroep en heeft hij tevens een flinke dosis kennis over de vele aspecten van Down opgedaan.

 

Jan Kip
Secretaris

Jan is in november 2007 in functie getreden. Nadat hij vervroegd was gestopt met werken en zijn vrije tijd actief en zinvol wilde besteden werd hij door een ex-collega gewezen op Up with Down waar men verlegen zat om een actieve secretaris.

Als ex risk manager bij een grote multinational heeft hij ervaring met het reizen naar en communiceren met landen in Oost Europa. 

 

Gerard van Rijt
Penningmeester

Gerard, onze penningmeester, is sinds 2001 actief bij Up with Down. Hij is werkzaam als treasurer bij een internationale onderneming en weet hoe de geldstromen naar vreemde landen gaan.

Steun ons

 

Nieuws


Ladies' Circle 56 Utrecht steunt Up with Down


Ook dit jaar zamelen de dames van Ladies’ Circle 56 Utrecht-Utrechtse Heuvelrug weer geld in voor het goede doel, door het organiseren van een wijnactie.
Lees meer >>

Nieuwsbrief december 2010


De nieuwsbrief van december 2010 staat nu online.
Lees meer >>